My Social Media stars : Griet Vanhees

MY SOCIAL MEDIA STARS

 

De meeste onder jullie zullen haar alvast wel kennen , toch stel ik jullie graag mijn nieuwe social media star aan jullie voor!
Griet Vanhees , styliste , presentatrice en ex-model en vooral een geweldige mama!
Op een prachtig en rustig plekje in Hasselt woont ze samen met haar man , 2 zonen en stiefdochter.
Waarom ik Griet als mijn volgende social media star koos is niet echt moeilijk… Ook zij was 1 van de eerste mensen die ik volgde op instagram. Zij was al een tijdje zwanger toen ik ook ontdekte dat ik zwanger was.
Ik vond het super leuk om ook haar zwangerschap te volgen…
Haar jongste zoontje Henri-Constant is ondertussen al bijna een jaar… Een tijdje geleden kreeg ik de leuke opdracht om zijn kamertje wat op te fleuren met slingertjes en schilderijtjes!

Zoals je op instagram , twitter en facebook kan volgen , zie je dat Griet als eerste een geweldige mama is , maar ook een top styliste , personal shopper en voor wie graag een vrijgezellen namiddag wil plannen vol met stylingtips ben je bij haar aan het goede adres.
Ook zij wil met plezier wat vraagjes beantwoorden…

griet1 griet2

1.Wat was jou mooiste 2013 moment ?
De geboorte van Henri-Constant

2.Gelukkig zijn is…
Elke dag opstaan en de lach en fonkels in mijn kids hun ogen te zien. Maar ook de warmte en liefde van mijn gezin en friends

3.Je bent styliste , model en presentatrice … heb je hierin een favoriet en zoja de welke ?
Eigenlijk doe ik alles graag.
Het zijn dingen die goed passen bij mijn  persoonlijkheid en creativiteit.
Maar mijn grootste droom is ooit nog vr de radio te werken.

4.Waar haal jij je “styling inspiratie” vandaan?
Een beetje op gevoel en van mijzelf maar ik kan uren bezig zijn op de site van net-a-porter.com Love it.

5.Hoe ziet jou perfecte dag er uit ?
Maakt niet uit.  Zolang ik maar nuttig bezig kan zijn en veel om handen heb.  Is het nu bezig zijn met de kids en het huishouden of van s morgens tot s avonds styling of shoots hebben.
Zolang ik het maar kan afsluiten met een voldaan nuttig gevoel aan de zijde van mijn man en kids met af en toe een heerlijk glaasje rode wijn of bubbels 🙂

6.Wat zijn je favoriete instagram foto’s ?
Goh ik heb er zoveel 🙂 Vooral die met mijn kleine boelie.  Het vliegt voorbij en dat merk je aan de foto’s des te feller.

griet3

Henri-Constant samen met grote broer!
griet4

7.Wat mogen we jou wensen voor de toekomst?
Een goede gezondheid voor de kids en mijzelf maar ook nog vele creatieve leuke uitdagingen en wie weet mss een radioprogramma.

Voila ,
Ik denk dat jullie wel snappen waarom Griet mijn social media star is toch?!
Je kan bij haar duidelijk merken dat ze zo gelukkig is met haar gezin en werk… dat zelfde gevoel dat ik ook heb en meteen herken als ik zo’n bloggers of IG’ers tegen kom!
Het is fijn om zo’n dingen te delen en terug te vinden bij anderen!

Vergeet niet om een kijkje te nemen op haar website! http://www.grietvanhees.com/ Ontdek waar deze madam allemaal mee bezig is of geniet gewoon van haar super mooie foto’s op instagram @grietvanhees waar ook jij een super happy gevoel van zal krijgen!

Thx Griet,

Love Elle.

Geef een reactie