Babyblog Update

Het is weer even tijd voor een update…
De laatste dagen wanneer ik kleine Cis zie rondkruipen , klimmen en zelfs een beetje stappen zegt er een stemmetje in mijn hoofd… “WOW WOW WOW .. wacht even… TIJD GAAT SNEL”
Al heb ik nog steeds het gevoel dat mijn kleine Cis net werd geboren , loopt daar plots geen baby’tje maar een echt kindje rond!
Cis , mijn zoon … Ongelooflijk lief , knap , een avonturier maar ook een enorme drama queen… vult mijn dagen vol met geluk!
Hij charmeert iedereen met zen lach en als je geluk hebt , krijg je van hem mooie “verhalen” te horen. Mamamama , papapapa , dadadadaa staan hoog in zijn vocabulair.
Thuis kan hij geen seconde zonder mij… hij kruipt heel het huis mee door tot hij zich weer aan men benen omhoog trekt …
Vaak laat hij een traan wanneer hij me niet kan vinden.
En pampers of kleren aan doen is een heus gevecht ! Maar wanneer ik dan zijn favoriet liedje begin te zingen … of hem even in zijn blootje laat rondkruipen is hij weer helemaal tevreden.
Dat gevoel van contact is zo zalig , maar vraagt ook naar meer!
Nu we gaan verhuizen zie ik ons daar al zitten de komende jaren. Zijn eerste verjaardag in de tuin , zijn eerste woordjes en stapjes…
Op die plek gaat het allemaal gebeuren…
Samen koekjes maken of knutselen…
Ik die kookt en kijkt hoe papa en zoon voetballen in de tuin…
Plekjes in huis die ik al inricht met een minikeukentje of een poppenkast of Cis zijn extra plekje in mijn atelier… Samen kampen bouwen en verstoppertje spelen… Dat ik mijn tweede jeugd ga beleven is zeker…
al die gedachten maken het nog gekker… je wil niet dat tijd te snel gaat , maar toch kijk ik er zo hard naar uit !
babyblog2
1 ding weet ik nu zeker … Mama zijn is het leukste wat je kan zijn!
Al loop ik sommige dagen moe rond , toch geeft dat mama zijn mij zoveel energie en haalt Cis echt wel het beste in me naar boven!
I love you Cis … to the moon and back !

babyblog3

Geef een reactie