Kamer Cis Inspiration

Gisteren begon ik met wat inspiratieplaatjes voor onze nieuwe woonkamer! Vandaag is het tijd voor Cis zijn kamer. Het nieuwe huis heeft 4 slaapkamers en zijn alle 4 mooie rechte ruimtes. Cis is de jongste en krijgt ook de kleinste kamer.

ciskamer3 Op de foto lijkt de ruimte iets kleiner dan dat die in werkelijkheid is…Maar zoals jullie kunnen zien is er iets leuks mee te doen toch ? Ook in deze kamer kies ik liever voor grijstinten dan voor felle kleurtjes. Het Arte Behang papier van Piet Boon is perfect voor wat ik in gedachten heb. Eenvoudig en stoer! Ik twijfel tussen deze twee looks… Als eerst dacht ik aan het behang met de houten planken , maar aangezien de vloer ook al uit planken bestaat vond ik deze 2 looks voor meer contrast zorgen!
Ciskamer1 ciskamer2
Al vind ik de eerste ongelooflijk mooi , denk ik toch dat ik voor keuze 2 ga… zo wordt het misschien minder druk als ik nog wat dingen op wil hangen aan de muur! Wat is jullie favoriet ? De meubeltjes die we nu gebruiken verhuizen gewoon mee! Strak wit bedje en commode in hoogglans. De rest wil ik dan opvullen met leuke accessoires die ik ontdekte op enkele super leuke online shops. Natuurlijk zullen er ook “to the moon and back” spulletjes bij zitten EN nog andere DIY projectjes! Deze kleurtjes en motieven zullen zeker terug te vinden zijn in Cis zijn kleine paradijsje ! Ciskamer4 Ciskamer5 Snel meer van da! Love , Elle…

2 gedachten over “Kamer Cis Inspiration

  1. Ik vind ze allebei iets hebben, maar ik ben net iets meer fan van de bovenste. In een kleine ruimte zullen de smalle strepen misschien de illusie geven van meer ruimte.

Geef een reactie