My Social Media StarsEnkele weken geleden stelde ik Pamela Dosal voor in mijn nieuwe Thema ” My Social Media Stars” .
Hiermee stel ik mijn favoriete creatievelingen aan jullie voor door deze te interviewen.
Deze week is het de beurt aan Eva Brunner , een grafische ontwerpster en ook mama. Naast haar grafisch werk maakt zij ook taarten , cupcakes en koekjes.

Ik ontdekte haar op instagram! @eeflillemor
Een speels en creatief fotoalbum over haar prachtige dochter, interieur en haar werk. Weer een pagina waar je met een grote smile kunt door scrollen en waar je het gevoel krijgt dat het iedere dag een gezellige zondag is! ๐Ÿ™‚
De kamer van haar dochtertje Julie is zo ontzettend mooi!
foto 2-4gfoto 1-5

Haar koekjes en taarten zullen je laten watertanden! Al is het bijna een zonde om zoiets moois op te eten!
Ook kan je bij haar terecht voor hele sweet tables. Een op maat en volledig in stijl, gemaakte zoete tafel, waarbij alles op elkaar is afgestemd, niet alleen de zoete lekkernijen maar ook het servies, de bloemen en de rest van alle decoraties.
Zeker de moeite om een kijkje te gaan nemen naar deze prachtige heerlijkheden! ๐Ÿ˜‰
http://www.lepetitbiscuit.nl/

il_570xN.551092004_5oic IMG_9984-512x620
Ook haar Etsy shop ziet er veelbelovend uit! Deze staat vol met zelfgemaakte feestartikelen,prints enz..ย http://www.etsy.com/nl/shop/Lepetitbiscuitshop

Voila, jullie lezen het al… Weer een vrouw vol creativiteit!

Ik geef haar graag het woord…

Hoi! Ik ben Eva en ben 35 jaar oud en woon samen met mijn man en dochtertje van 4 in Almere. Ik werk als grafische ontwerper op een super leuk reclame bureau in amsterdam en daarnaast heb ik erg druk met mijn taarten, koekjes, uitnodigingen, posters, vlaggenlijntjes en ga zo maar door.(Etsy.com/nl/shop/lepetitbiscuitshop).ย 

Wat is jou mooiste 2013 moment?
Mijn mooiste en moeilijkste moment 2013 is toch wel dat mijn kleine meisje voor het eerst naar school is ging. Ontzettend clichรฉ maar oh zo waar wat gaat het snel.ย 

Je hebt een prachtige site met de allerleukste en lekkerste DIYย  spulletjes.ย 
Wanneer ben je hier mee begonnen ? En hoe ben je op het idee gekomen?
In 2011 ben ik voor de lol mijn eigen bruidstaart gaan maken. Dat ging zo ontzettend goed dat mijn vriend een site voor mij heeft gemaakt. Toen ging het eigenlijk allemaal heel snel! De leuke spulletjes die ik er bij verkoop maak ikย  over het algemeen zelf!

Waar haal jij je inspiratie vandaag ? ( Favoriete sites , webshops โ€ฆ )
Ik haal mijn inspiratie vooral via pintrest. Hier kom ik veel mooie plaatjes tegen en veel nieuwe merkjes.

Je dochtertje zal vast wel trots zijn , helpt ze jou vaak mee met koekjes maken en knutselen ?
Mijn dochtertje knutselt graag. Ze kan goed tekenen en houdt van alles wat te maken heeft met knippen en plakken. Ook koekjes bakken is natuurlijk favoriet. Vaak als ik zelf bezig ben bak ik voor haar ook een paar zodat ze ook iets moois kan maken, en ik rustig verder kan werken ๐Ÿ˜‰

Gelukkig zijn is ?
Gelukkig en gezond zijn en genieten van de mensen waar ik van hou.

Wat zijn jou 3 favoriete instagram fotoโ€™s en waarom ?
De foto van mijn lieve Julie in haar kerst outfit op mijn pumps! Zo trots op mijn mooie meid
Schermafbeelding 2014-01-28 om 20.43.35ย 

Chillinโ€™ and relaxin, trots op de kamer zo als hij nu geworden is.
Schermafbeelding 2014-01-28 om 20.45.37

Mijn liefjes samen. Zo ontzettend trots! De liefste papa en mooiste dochter!
Schermafbeelding 2014-01-28 om 20.48.18

Wat mogen we jou voor het komende jaar wensen?
Gezondheid, het alle belangrijkste!

Zo , weer een ontzettend leuk interview !
Bedankt Eva om mijn blog zo op te fleuren!
En jullie lieve volgers, spread the word! Want deze straffe madam moet iedereen kennen! ๐Ÿ™‚

Love ,

Elle.

ย 

Een gedachte over “My Social Media Stars

Geef een reactie