My Social Media Stars

Lieve volgers , ik stel jullie graag voor aan een gloednieuw thema dat je vanaf vandaag op mijn blog kan terug vinden .

My Social Media Stars .
Om de 2 weken ga ik opzoek naar mijn favoriete instagrammers , bloggers , kunstenaars , fotografen , mama’s enz.. en stel ze enkele persoonlijke vragen.
Ik kwam op het idee nadat ik mijn Elle Milla interview online zette. Jullie vroegen me verschillende vragen en deze heb ik dan ook met alle plezier beantwoord.
Dagelijks volg ik met heel veel plezier een aantal mensen op verschillende sociale media en vond het dus een leuk idee om deze mensen ook eens te interviewen ,
zodat niet alleen ik , maar ook jullie met deze mensen kennis kunnen maken!

Wie ze zijn en wat ze doen zullen jullie de komende weken te weten komen.
Maar vandaag geef ik de eer aan mijn allereerste Social Media Star.

Ik koos voor Pamela Guttierrez Dosal . Net als ik is zij deze zomer mama geworden van haar zoontje Senna. Ze zit dan ook net als ik op een “happy wolkje’ .
Soms loop ik over van geluk dat ik het gewoon MOET delen . Andere mama’s  hebben zeker weten ook dat gevoel  en daarom is het zo leuk om dat bij elkaar terug te vinden!
Mama of niet , ik ben er van overtuigd dat Pamela ook bij jou een glimlach op je gezicht tovert wanneer je door haar instagram album scrolt. ( @pamdosal )
Ook zij is helemaal weg van interieur en DIY . Haar Pinterest pagina http://www.pinterest.com/pameladosal/  loopt over van de interieur ideeën.
Meer hoef ik jullie niet te vertellen , dat doet ze graag zelf!
Mag ik jullie voorstellen aan een super lieve creatieve madam..

foto-119 foto-120
Hallo, ik ben Pamela Gutierrez Dosal, de meesten kennen mij als Pamela Dosal. Ik ben 31 jaar, owjee.. bijna 32 en woon in Amersfoort in Nederland. Ik heb spaanse roots, dus wat ben ik; een Spaanse Nederlandse? Of Nederlandse Spaanse? Ik heb de cutest zoon ever; Senna (Quinten). Afgelopen zomer geboren en wat is het elke dag genieten! Mijn zoontje is mijn alles en haalt het beste in mij naar boven. Ook heb ik een klein stoer en knap meisje om mij heen, Sophie. Dochtertje van mijn vriend en mijn grote kleine vriendin.

Drie dagen in de week ben ik communicatieverantwoordelijke voor Volkswagen Nederland Mijn overige tijd steek ik, naast mijn gezinnnetje, maar wat graag in mijn grootste passie; interieur en styling. Elke dag verandert er wel iets in mijn huis, elke dag doe ik ideeën op en elke dag heb ik contact met lieve Instagram meiden die dezelfde passie delen met mij: kids en interieur. Prachtige combi toch? Inmiddels heb ik al meerdere binnenkijkers gehad bij verschillende Nederlandse bladen zoals Libelle en VT wonen en ben ik onlangs op TV geweest bij Eigen Huis & Tuin (NL televisie-programma). Binnenkort volgt nog een blad waar ik nog niets over mag zeggen. Zet juni 2014 maar vast in de agenda…

Helaas heb ik nog geen eigen blog, maar er gaat een dag komen dat ik jullie hiermee zal verrassen. In de tussentijd geniet ik van alle aandacht van meerdere blogs, zoals deze van lieve Elle.


Wat was jou mooiste 2013 moment ? 

Het mooiste moment van 2013 is de geboorte van mijn zoontje op 17 juli. Prachtig moment en ook een prachtige aanloop ernaar toe. Mijn zwangerschap is fijn verlopen en ik heb enorm genoten van dit wondertje, wat nu uitgroeit tot een heus ventje. Wat vliegt de tijd J Senna is inmiddels 6 maanden en maakt me elke dag nog gelukkiger dan ik al ben. Mijn droombaby, waar ik niet meer zonder kan!

Gelukkig zijn is … ?

De mensen die je lief hebt om je heen hebben en mensen geven wat je graag zou willen ontvangen.
Mijn hubby is mijn grote liefde (meneer Liefde) en maakt mij samen met Senna en Sophie de happiest girl
ever!


Je bent een echte DIY’er! 😉 Waar haal jij je inspiratie vandaan ?

Ik haal veel inspiratie van Pinterest, Instagram en woonbladen, zoals de 101 Woonideeen, Libelle en de VT Wonen. Tevens mijn favoriete bladen!

Wat is je leukste DIY project ?

Mijn leukste DIY project is de kamer van Senna. Alles is zelf gemaakt; commode, lamp en een gerestyled ledikantje. Helemaal eigen gemaakt en uniek omdat niemand anders dit heeft. Ik ben altijd op zoek naar unieke spullen, wat ook vaak een afspiegeling is van mijn stijl: industrieel, vleugje brocante, stoer, sober met beton, hout en matte grijstinten.Kinderkamer (2)

Kinderkamer (4)Wat zijn je favoriete sites / webshops ?

Ik heb meerdere favoriete sites en webshops, maar Tierlantijn.net, Dreamkey.nl en kamer26.nl staan boven op mijn lijstje. Tierlantijn en Kamer26 hebben de leukste woonaccessoires en dreamkey heeft de allerleukste stationary. Leuke items om de allerleukste kadootjes mee in te pakken.

Wat zijn je 3 favoriete instagram foto’s en waarom ?

Hele lastige vraag, want heb alleen maar favorieten op mijn Instagram feed. Maar als ik echt moet kiezen?

Senna met zijn papa: mijn besties op 1 plaatje, LOVE!
IMG_5284-1

Senna en sophie, ze hebben zoveel liefde voor elkaar 
IMG_1167

Senna: doet me denken aan alle fijne momenten samen die we hebben. Elke dag samen lachen, spelen, slapen, fotoos maken als fijne herinneringen voor later.
IMG_8915-1


Wat mogen we jou wensen voor het komende jaar ?

Uiteraard heel veel geluk, liefde en gezondheid, dat ik ooit mijn droombaan mag gaan uitoefenen en dat ik nog meer lieve en mooie mensen mag ontmoeten zoals afgelopen jaar via Instagram.

Voila,

Zijn jullie ook zo onder de indruk als ik ?
Haast je dan maar naar haar pinterest pagina http://www.pinterest.com/pameladosal/  of je kan haar prachtige foto’s terug vinden op instagram (@pamdosal)

Een dikke merci aan Pamela en natuurlijk  haar hoofdrol ster Senna !

Love,

Elle.

 

5 gedachten over “My Social Media Stars

  1. Wouw!!!!!!!!! Ik zit inderdaad met een dikke glimlach achter de computer. WOUW!!!!!!!! Wat een mooie foto’s op het laatst, dat MOET gezegd worden, wat een prachtige kinderen, ik krijg er gewoon stiekem een traantje van. En jemig, je mag hier ook wel even komen stylen hoor 😉 Leuk, deze serie, ben heeel benieuwd naar de volgende 🙂

Geef een reactie