Winnen met Zalando

Ik veronderstel dat jullie Zalando wel kennen , maar voor degene die deze online webshop niet kennen stel ik deze graag aan jullie voor!

Zalando is niet zomaar een webshop , eerder een online shoppingcenter! Met hun uitgebreide collecties kunnen ze ieders hartje bekoren!
Je kan er niet alleen terecht voor dames , heren en babykleding maar ook voor tal van woon accessoires!
Wanneer je bij de merken lijst een kijkje neemt , zal je verstelt staan van hun aanbod.
Een aanrader voor iedereen onder jullie dus! πŸ˜‰

Ik heb alvast mijn favorieten voor jullie samen gezet in de volgende stylepage for mommy & babyboy

1. Trui : Petit bateau
2. Body : Claessens
3. Broek : Only
4. Shirt : Vero Moda Zalando Shirts
5. Krijtbord Wally The whale : present time
6. Enkellaarsjes : Supertrash
7. Handtas : Steve Madden
8. T-shirt : Name it
9. Legging baby : Joha

Succes !!
Love,
Elle.

3 gedachten over “Winnen met Zalando

 1. Wow super leuk!! πŸ™‚ Ik zou de waardebon heel graag winnen! πŸ™‚ ik like de Elle Milla en Zalando facebookpagina natuurlijk al lang want ik ben fan! πŸ™‚ Jouw blog heeft me onder andere geΓ―nspireerd om zelf een blog te beginnen! Ik vind het superleuk om dingen te lezen over je leven, werk, mode en interieur! πŸ™‚ Deze week begon ik met het schrijven van mijn eigen blog! πŸ™‚ Mijn eerste echte post wijdde ik aan mijn shopverslaving! πŸ™‚ En er staan ook verschillende redenen opgesomd waarom ik juist zo graag online shop! πŸ™‚ Bovendien vind ik Zalando een super leuke webshop omdat er zooooooveel keuze is!! Bovendien ben ik een eeuwige twijfelaar dus vind ik het super dat je 30 dagen bedenktijd en retourrecht hebt bij Zalando! πŸ™‚ Γ©n dat je pas achteraf moet betalen! πŸ™‚ Ik heb momenteel een leuke handtas op het oog dus de waardebon zou zeer welkom zijn!! πŸ™‚

  Groetjes!

  Kim

  PS: neem gerust eens een kijkje op mijn blog: kimsbloglife.wordpress.com

  1. Ik ben eens gaan kijken op je blog! Super! Veel succes ermee ! πŸ˜‰
   Weer bedankt voor je lieve reactie! πŸ˜‰ x

Geef een reactie