Elle Milla Interview deel 1

IMG_1865

De voorbije weken kreeg ik weer heel wat volgers bij en kreeg ik ook een heleboel  vragen gesteld.
Over het bloggen , over mijn schilderijen maar vooral over het mama zijn.
Vaak kwamen dezelfde vragen terug en daarom vond ik het wel een leuk idee om hier een blogpost over te maken.
Jullie in de rol van de interviewer en ikzelf die graag jullie vragen beantwoord!

Here we go ! 😉
De eerste en meest voorkomende vraag was :

Wat zijn jou 3 mooiste herinneringen van 2013?

Mooie momenten… het waren er veel, heel veel!
In 2012 ontdekte ik dat ik zwanger was. Dit mag ik er eigenlijk niet bijtellen, maar voor mijn gevoel hoort dit zeker nog bij het voorbije jaar… Heel de zwangerschap en het aftellen naar de komst van kleine Cis was een zalige ervaring! Ik mis die momenten nog vaak…
Dromen en afvragen wat er komen zal en genietend op de bank liggen met papa’s handen op mijn buik ,  terwijl ik ons kindje voelde bewegen… Ja dat zijn dingen die ik nooit meer zal vergeten!

Het allermooiste moment ooit was natuurlijk de geboorte van babyboy Cis.
Na 17 uur hard werk was hij er dan eindelijk! Dat gevoel toen hij op mijn buik werd gelegd en ik hem samen met men vriend vastpakte … dat was zo ongelofelijk mooi! Ik kan deze dag echt als een film terugzien in mijn hoofd. Ik herinner me nog zoveel van deze dag…tot in de kleinste details.
Behalve de pijn… Die pijn lijkt er nooit te zijn geweest… alleen maar ongeduld tijdens het afwachten en enorm veel geluk daarna!
Iedere mama zal dan ook bevestigen dat voor het eerst je kindje zien het mooiste moment ooit is!

Het 3e mooiste moment was kerstavond. Ik kijk ieder jaar al vroeg uit naar de kerst. Dit jaar was het de laatste kerst in Antwerpen bij mijn ouders voor ze naar Lommel verhuizen. Ieder jaar kerstavond ‘int huizeke’ … dat was traditie. Heel de familie bij elkaar… het was meer dan gezellig!Ik ben blij dat Cis er nog eentje heeft meegedaan . Ik weet ook niet wat er gebeurde , maar die avond kregen we plots de resultaten van Cis zijn 5e sprongetje te zien.
Hij leek plots meer kind dan baby … we zagen hem spelen met zijn nichtje en hoorde er echt bij. Hij was trots en straalde van geluk! Zalig!
Hoe combineer je het werk met Cis ?

De dagen worden langer en van s’ochtends tot s’avonds ben ik druk in de weer.
Cis slaapt gelukkig heel de nacht door tot ongeveer 07:00 uur. Samen even wakker worden in bed of op de zetel staat als eerste op de planning… Cis verteld dan vaak zijn levensverhalen terwijl ik aandachtig luister! 😉
Na zen eerste flesje leg ik hem voor de tv op de speelmat terwijl Dora en Diego (dankzij Nickelodeon Junior) hem gezelschap houden!
Ondertussen kan ik ontbijten , omkleden en heel de boel nog even opruimen voor ik Cis afzet bij de opvang!
Mijn werkdagen zijn zeer afwisselend. Soms ga ik decoreren in 1 van onze Tom Collins winkels , nieuwe collecties uitpakken, of andere dagen maak ik schilderijen. Iedere week ziet er nu vaak nog anders uit en hoop dit in 2014 toch wat meer te plannen!
Na het werk haal ik de boodschappen en haal ik Cis van de opvang, kook ik , ruim op , speel met Cis en als hij dan eindelijk slaapt en ik hoopte om nog even mijn ding te doen, val ik meestal als een blok in slaap!
Jaa hoor… ik ben echt een simpele saaie huisvrouw haha !

Je bent heel actief op instagram, facebook en op je blog. Waar vind je de tijd daarvoor?

 

Ik ben inderdaad vaak bezig met instagram en facebook enzovoort. Ik ben er best wel aan verslaafd om het met grote woorden te zeggen. Het is best erg, maar ik zou me zonder al deze kleine gewoontes geen blijf weten. Het is niet dat instagram, twitter en facebook heel veel tijd innemen. Het is meer een gewoonte … ipv melk en suiker bij de koffie doe ik er wat social media bij. Als Ciske zijn flesje krijgt, als ik voor een rood licht sta of in de file check ik als eerste mijn instagram account of nog beter ik trek snel even een selfie 😉  Jullie weten zelf toch hoe dat gaat ?

ffkes instagram checken, ffkes facebook checken zijn toch zinnen die standaard in ieders hoofd een paar keer per dag opkomen?! Je hoeft er niet echt tijd voor te maken …
Wat het bloggen betreft, daar maak ik dan wel weer tijd voor!
Ik ben deze blog jaren geleden begonnen om mijn creatief werk online te zetten.
Omdat ik zwanger was en niet heel dicht bij mijn familie en vrienden woon, begon ik over de zwangerschap te bloggen en door mijn foto’s op instagram ben ik meer en meer volgers beginnen krijgen. Dit was voor mij een super gevoel en dat overtuigde me ook om iedere keer weer persoonlijker en meer te bloggen.
Ik bekijk het ook een beetje als een soort van dagboek… Maar eentje dat dan iedereen mag lezen! 😉
Zo… dit waren mijn antwoorden op de eerste vragen. Ik maak snel weer wat tijd om de volgende vragen te beantwoorden!

Love ,

Elle.

Een gedachte over “Elle Milla Interview deel 1

Geef een reactie