Café Couture

Laatst kreeg ik van Café Couture een heerlijk pakje in de bus! Heerlijke thee en een super cool shirt!
Voor wie Café Couture nog niet kent stel ik dit graag even aan jullie voor…
Een eigenzinnig koffiemerk met kwalitatieve koffie en thee. Daarnaast bieden ze ook nog accessoires aan.

Ikzelf kreeg de mango passionate tea mooi verpakt in een blikje. Bij het openen van het blikje verspreid er zich al een heerlijke geur! Wanneer ik de thee dan bekijk snap ik meteen waarom … Stuk voor stuk vind ik gedroogde fruitdeeltjes terug! Niet alleen mango maar ook passievrucht , rozenbottel , vlierbessen en enkele andere vruchten zorgen al voor een prachtig kleurspektakel… Je zou bijna denken aan potpourri .
Dit kon niet anders dan een lekkere thee zijn!
En inderdaad … Wanneer mijn water mooi roos is gekleurd en ik mijn eerste slok neem voelt dit als een explosie in de mond ! Verschillende smaken volgen elkaar op. Ik neem normaal gezien altijd suiker bij men thee , maar bij deze zou dit meer dan zonde zijn!
Nu ik deze fruitexplosie heb mogen proeven ben ik benieuwd naar alle andere smaken! Op de site http://www.cafecouture.be kan je alvast kennis maken met alle smaken.
Of even langs gaan bij o.a Mint en Maona in Antwerpen .
Ik ben in ieder geval helemaal overtuigd … Voor mij geen thee meer uit de supermarkt … Doe mij maar een Café Coutureke 😉

20130725-160359.jpg

20130725-160449.jpg

Cafe Couture

Mint

Maona

Geef een reactie