De laatste loodjes

De laatste loodjes wegen het zwaarst… Nou dat vind ik niet! 🙂
Ik heb het enkele weken terug toch wel iets moeilijker gehad moet ik eerlijk toegeven.
Nu ik thuis op tijd aan de noodrem kan trekken is het echt heerlijk genieten van die laatste dagen. Tuurlijk is het fysiek wel moeilijker , ik ben sneller moe , kan niet meer bukken en kan amper nog schoenen aandoen.
Maar het huis helemaal ” baby klaar ” maken is geweldig.
De eerste dagen van het verlof was ik niet op mijn gemak … er moest nog zoveel gebeuren , de suikerbonen ,de geboortekaartjes , papierwerk EN dan ook nog eens elk hoekje van het huis schoonmaken … En ondertussen nog weten dat ik het eigenlijk rustig aan moest gaan doen!
Ik dacht dat ik gek werd en wist niet waar eerst te beginnen … Stel je maar eens voor dat hij al zou komen voor alles klaar zou zijn!!
Nu al het voornaamste is gebeurd zonder enig probleem kan ik echt genieten van de laatste loodjes.
Ik had altijd verwacht dat ik die laatste dagen zou gaan paniekeren en dat ik enorm veel schrik zou hebben voor die bevalling! Maar ik ben verdacht kalm…Misschien komen die paniekaanvallen nog , maar ik denk het eerlijk gezegd niet!
Nog nooit zoveel zin gehad om te bevallen! 😉
Babyboy mag komen… Ik ben gisteren begonnen met Tonic drinken en veel ananas eten… ze zeggen dat je daar de weeen mee kunt opwekken. Natuurlijk zal dit wel een fabeltje zijn , maar kwaad kan het niet en stel je maar eens voor ! 😉
Ik ben zoooo verschrikkelijk benieuwd naar ons zoontje! Maar ach… dat hij zen tijd maar neemt… of het nu nog 8 dagen duurt of wat langer… Komen doet hij toch!

Ik hou me wel bezig ….

Love ,
Elle.
IMG_0395
IMG_0389

Een gedachte over “De laatste loodjes

Geef een reactie