Yoga … Tara Stiles

Ik ben nog geen kanjer , maar ik vind het wel ge-wel-dig ! Yoga … Wat wil ik dit echt meer gaan doen! Nu ik tijdens de zwangerschap niet meer tot bij men tenen kan ( laat staan gekke nieuwe oefeningen proberen ) , is het niet zo’n slim idee om me hier volledig in te smijten , maar af en toe wat beginners oefeningen doen me echt wel goed !
Ik hou absoluut niet van al het zweverige gedoe , maar meer van down to earth yoga 😉
Tara Stiles is zo’n straffe Yoga madam! Ze heeft dan ook een heleboel filmpjes online staan waarin ze stap voor stap alle oefeningen uitlegt !
Mijn oefeningen voor vanavond zitten er op! Hier voor jullie nog even de link van een “beginnersles”! Wieweet hebben jullie hier ook wat aan !

Klik hier : Tara Stiles – Beginner Yoga

Je kan Tara Stiles ook volgen op :
http://www.tarastiles.com

20130505-213105.jpg

Namaste vriendjes ! 😉

Love ,

Elle !

Geef een reactie