Week 32

Ik ben helemaal in de wolken!!!!
Ik kan echt nog niet geloven dat het nog maar 8 weken duurt voor ik MAMA word! …eigenlijk nog maar 7 weken en half !  🙂
Ohmijngod!
Babyboy zit niet stil dezer dagen… ik denk dat ik ondertussen al helemaal blauw geschopt ben vanbinnen. Hij heeft genoeg energie! Misschien daarom dat ik de laatste dagen weer ongelooflijk veel moet eten!
Ik zou heel de dag door kunnen blijven eten… Maar voor het eerst in men leven begin ik me toch wel wat zorgen te maken als ik op de weegschaal sta en vervang ik chocolade en snoep vaak door fruit of koude groenten. ( toch een beetje 😉 )

Ondertussen staat de babykamer ( nog) leeg. Perfect voor een klein fotoshootje.
De rest van de babyspulletjes zullen nu wel snel komen…. Weet niet meer wat ik allemaal heb besteld! Kan niet wachten om kleine koning zen kamertje in te richten!
Volgende dinsdag ga ik weer naar de vroedvrouw en kan ik hem eindelijk weer eens zien!
Ondertussen blijven we aftellen….

Love ,

Elle.

IMG_9340wolkjes

IMG_9332

Geef een reactie