Pret a Pregnant

Even voor de zwangere en fashion mommy’s onder ons…
Er gaat geen dag voorbij of ik begeef me naar de google search-balk om allerlei ” baby/zwangerschap / ik voel me goed / ik voel me niet goed-tips” te vinden  . Op iedere vraag vind ik het perfecte antwoord.
Enkele weken geleden kwam ik terecht op deze ge-wel-di-ge site! http://www.pretapregnant.com  , een site waar je zowel de nieuwste en mooiste babyspullen kunt vinden , maar ook worden er voor je de leukste mama-outfits samengesteld.
Ik ben zelf niet echt van de typische zwangerschapskledij … maar ook ik moet toegeven dat wanneer alles zo hard begint te groeien de goeie outfit vaak wat moeilijker te vinden is.
Ik sta soms een uur voor men kledingkast … en na 10 keer omkleden loop ik dan maar de deur uit met een simpele jeans en sneakers.
Op http://www.pretapregnant.com vind je echt leuke outfit tips voor tijdens en na de zwangerschap , babykleren en alles voor de babykamer!
Een site waar ik meermaals per week een kijkje ga nemen!
Zeker de moeite om ook eens een kijkje te nemen!

 

pret-a-pregnant_steal-her-style_janinebreukhovenkho-en-fabian_streetstyle_bugaboo-sahara

 

Love ,

Elle.

Geef een reactie